Bindweefsel Facial

60 minuten | €69,95

Bindweefsel is de intensieve work-out voor je huid. Binnen deze behandeling wordt de huid op een natuurlijke wijze verstevigd en verbeterd. Collageen en elastine worden door de bindweefselmassage gestimuleerd en opnieuw aangemaakt. De bindweefselmassage is bij allerlei huidtypes en huidproblemen in te zetten, collageen is namelijk de belangrijkste factor in onze huid.

De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: dubbele reiniging van gelaat en decolleté, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, 1 onderdeel harsen of verven, masker, bindweefselmassage, dagverzorging.

Afspraak maken


Bindweefselmassage

30 minuten | €39,95

Het is ook mogelijk om alleen een bindweefselmassage te boeken. Dit kan je bijvoorbeeld 1 keer per maand doen, in kuurverband, maar het is ook aan te raden om tussen de intensieve behandelingen zoals een peeling of microneedling behandeling een bindweefselmassage te ondergaan. Voorbeeld: je komt iedere 6 weken voor een peeling of microneedling behandeling. Je kunt dan het beste 3 weken na deze behandeling de bindweefselmassage ondergaan. Op deze manier ben je nog steeds bezig je huid te verbeteren maar dan op een minder intensieve wijze.

De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reiniging van gelaat en decolleté, bindweefselmassage, dagverzorging.

Afspraak maken


Bindweefselmassage kuur

5 x 30 minuten | €174,95 (ieder 1 of 2 weken een behandeling)

Wanneer je een kuur boekt onderga je iedere week of iedere twee weken een bindweefselmassage. Het advies is om deze kuur 2 keer per jaar te boeken. Als je deze kuur online wilt inplannen maak je 5 losse afspraken voor de bindweefselmassage kuur

Afspraak maken