Manouk

Eigenaresse & schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Manouk, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2014, getrouwd en moeder van twee zoons: Luc en Mart. In 2016 ben ik gestart met een salon aan huis in Brummen. Na een jaar kwam er een mooie kans voorbij om de salon naar Zutphen te verhuizen, naar de Spittaalstraat 36. Hier heb ik een aantal jaren bij een kapsalon ingezeten. In 2021 kreeg ik de kans om de salon op deze locatie uit te breiden en deze heb ik uiteraard met beide handen aangepakt. Wat zijn wij toen enorm gegroeid! Twee meiden die bij mij werken én weer verhuizen naar nog weer een groter pand. Namelijk onze nieuwe locatie aan de Spittaalstraat 110. Een fantastisch, mooie, nieuwe locatie waar wij de komende jaren met ontzettend veel plezier aan de slag gaan!

Manouk werkt op maandag, donderdag, vrijdag en iedere 1e zaterdag van de maand.

Joyce

Schoonheidsspecialiste

Sinds de zomer van 2022 is Joyce het team van Salon Puur Zutphen komen versterken. Joyce is gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2017. Ze werkt ontzettend hard en heeft echt passie voor het vak. Ze streeft ernaar om haar behandelingen zo goed en persoonlijk mogelijk te maken. Joyce is onder andere gespecialiseerd in dermaplaning.

Joyce werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en iedere 2e en 4e zaterdag van de maand. Ze is momenteel met zwangerschapsverlof.

Sara

Schoonheidsspecialiste

Sinds november 2022 is Sara werkzaam bij PUUR! By Manouk. Sara heeft veel passie voor het vak en voert de behandelingen dan ook met heel veel plezier uit. Je kunt bij haar terecht voor bijna alle behandelingen.

Sara werkt op maandag, woensdag, om de week op vrijdag en iedere 1e en 3e zaterdag van de maand.